ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Υπουργικό Συμβούλιο,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το πρώτο κιόλας υπουργικό συμβούλιο, στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε ζητήσει λιγότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις και περισσότερη δουλειά. Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει και τους στίχους του γνωστού τραγουδιού του 1976, «Σου στέλνω χαιρετίσματα», απευθυνόμενος στους υπουργούς του λέγοντας: «λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά».
Την αίσθηση ότι η επιθυμία του αυτή, δεν εισακούστηκε έχει σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση των υπουργών του και ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να περιγράφουν στα τηλεοπτικά παράθυρα σχεδόν καθημερινά είτε για το Ασφαλιστικό είτε για το φορολογικό, διάφορα σχέδια την ώρα που δεν υπάρχουν ακόμη τελικές αποφάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων.
























































