ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι παρέλαβε από το Πεντάγωνο το έγγραφο του μνημονίου συνεργασίας για την αποτροπή τυχαίων συγκρούσεων των αεροσκαφών των Πολεμικών Αεροποριών των δύο δυνάμεων που πραγματοποιούν επιθέσεις στον εναέριο χώρο της Συρίας.
«Μόλις σήμερα το πρωί παραλάβαμε το έγγραφο του μνημονίου συνεργασίας που συμφωνήσαμε με τους αμερικανούς ομολόγους μας για την αποτροπή τυχαίων εμπλοκών των αεροσκαφών μας στον εναέριο χώρο της Συρίας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στρατηγός Ιγκόρ Κονατσένκοφ.
«Αναμένουμε πως αυτό το μνημόνιο θα βοηθήσει τις αεροπορικές δυνάμεις όλων των χωρών του δυτικού συνασπισμού που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Τουλάχιστον οι Αμερικανοί δεσμεύτηκαν να κοινοποιήσουν τους συμφωνημένους κανόνες στους συμμάχους τους στον εναέριο χώρο της Συρίας», τόνισε.
«Εμείς σαφώς πιστεύουμε ότι η υπογραφή ενός τέτοιου μνημονίου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που έχει πρακτική σημασία», υπογράμμισε ο Κονατσένκοφ.























































