ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Το Χαμόγελο του Παιδιού,


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη τους εξέδιδαν οι γονείς που καταδικάστηκαν σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ο καθένας, όπως και σε χρηματικό πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2010 σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία γειτόνων στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ότι οι γονείς ανάγκαζαν την 18χρονη τότε κοπέλα να βρίσκεται ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σπαρακτική ήταν η κατάθεση στο δικαστήριο της 22χρονης κοπέλας, που επιβεβαίωσε τις σεξουαλικές επαφές που είχε με διάφορους άντρες.
Τόσο ο 52χρονος πατέρας όσο και η 44χρονη μητέρα κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους υπό όρους ενόψει του εφετείου. Απολογούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία.























































