ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ρωσική πολεμική επέμβαση στη Συρία έχει στριμώξει τους τζιχαντιστές όχι μόνο εξαιτίας των σφοδρών βομβαρδισμών αλλά και επειδή Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να εξοπλίζουν πλέον τις μισθοφορικές τζιχαντιστικές συμμορίες τους με την ευκολία που το έπρατταν προηγουμένως.
Βλέποντας οι τζιχαντιστικές οργανώσεις ότι ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να περάσει ως οδοστρωτήρας από πάνω τους, ενώ στον πόλεμο έχει εμπλακεί και το Ιράν, σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τις μεταξύ τους συγκρούσεις και να ενωθούν ενάντια στον κοινό εχθρό, δηλαδή τους Ρώσους και τους μουσουλμάνους σιίτες.
Το ρωσικό Υπουργείο Αμύνης είπε την Τετάρτη ότι έφτασαν πληροφορίες εις γνώση του ότι οι οπλαρχηγοί του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία συζητάνε με τα πρώην “συντρόφια” τους της Αλ Κάιντα, που στη Συρία ονομάζεται Μέτωπο Αλ Νούσρα, σχετικά με την πιθανότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας και τους συμμάχους της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.























































