ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισοδύναμα μέτρα για την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση προτείνει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από λελογισμένη αύξηση της φορολογίας σε τσιγάρα και σκληρό αλκοόλ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι επί των ημερών του έγιναν 9.000 απολύσεις στο δημόσιο αλλά μέσα σε αυτούς ήταν και πολλοί επίορκοι.
Ερωτηθείς για τις καθαρίστριες, ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δική του απόφαση.
Σε ερώτησης για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέστησε ψυχραιμία και υπευθυνότητα. «Εγώ τα εσωκομματικά δεν τα συζητάω δημόσια και να δίνω τροφή στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, αρκούμενος να υπογραμμίσει ότι συγκεκριμένες θέσεις μέχρι στιγμής έχει προτάξει μόνο ο ίδιος από τους τέσσερις υποψηφίους.
























































