ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 28η Οκτωβρίου, Αιγαίο Πέλαγος, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κύπρος, Πάνος Καμμένος, Παρέλαση, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στείλαμε μήνυμα εθνικής κυριαρχίας, αποδεικνύοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή, τόνισε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ακόμη λόγο για υψηλό ηθικό, ετοιμότητα και εκπαίδευση, τα οποία διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις, ενώ σημείωσε την παρουσία του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Χριστόφορου Φωκαΐδη.
«Για πρώτη φορά, οι ανάπηροι του πολέμου στην Κύπρο το 1974 συμμετέχουν στην παρέλαση», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ζητώντας, παράλληλα, συγγνώμη εκ μέρους του ελληνικού κράτους για το γεγονός ότι δεν τους είχε αποδώσει τις αναγκαίες τιμές τις τελευταίες δεκαετίες.
«Ο άξονας Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας του Ελληνισμού», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.
























































