ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά το θόρυβο που ξέσπασε για τις μετατάξεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες, το υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στα δημοσιεύματα και τονίζει ότι εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα κριτήρια.
«Οι συγκεκριμένες μετατάξεις που απασχολούν κατά την τελευταία περίοδο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή τους», επισημαίνεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση σχετικά με τις μετατάξεις υπαλλήλων καθαρισμού του ΥΠΟΙΚ σε δικαστικές υπηρεσίες της χώρας:
«Οι συγκεκριμένες μετατάξεις που απασχολούν κατά την τελευταία περίοδο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή τους.
»Η ύπαρξη όλων των σχετικών προσόντων και η ανταπόκριση στα προβλεπόμενα κριτήρια έχει προκύψει με την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας.
»Για παράδειγμα η ένταξη των υπαλλήλων σε προσωποπαγείς θέσεις πλήρους απασχόλησης προβλέπεται από το άρθρο 17 παρ. 7 του Ν. 4325/2015 και έχει εγκριθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
»Επίσης επισημαίνεται ότι οι ίδιες μετατάξεις εγκρίθηκαν προηγουμένως από τα αρμόδια δικαστικά (υπηρεσιακά) συμβούλια.
»Ας σημειωθεί ότι η έναρξη της διαδικασίας κινητικότητας και αξιολόγησης των προσόντων για μετάταξη ανάγεται στο έτος 2013 (άρθρο 90 παρ. 1 του Ν. 4172/2013), ενώ πίνακας των αποτελεσμάτων ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ ήδη από τον Δεκέμβριο του 2014».
























































