ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι κατέστρεψαν 1.623 «τρομοκρατικούς στόχους» στη Συρία από την έναρξη των στρατιωτικών τους επιχειρήσεων στην χώρα αυτή πριν από ένα μήνα.
«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν 1.391 εξόδους και κατέστρεψαν 1.623 τρομοκρατικούς στόχους» μεταξύ αυτών 51 στρατόπεδα εκπαίδευσης και 131 αποθήκες πυρομαχικών, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία, στρατηγός Αντρέι Καρταπόλοφ.
Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν από τη ρωσική πολεμική αεροπορία, που ξεκίνησε τις αεροπορικές επιδρομές την 30η Σεπτεμβρίου, ο στρατηγός Καρταπόλοφ έκανε λόγο για 786 στρατόπεδα, 371 οχυρωμένες θέσεις, 249 διοικητικά κέντρα και 35 εργαστήρια κατασκευής παγιδευμένων με εκρηκτικά οχημάτων.
«Είναι πολύ-πολύ νωρίς» για να μιλήσει κανείς για μια νίκη επί της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, προσέθεσε εντούτοις ο αξιωματικός.
«Παρά τις βαριές απώλειες και τις σημαντικές λιποτακτήσεις, το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να διατηρεί τις θέσεις του σε πολλές περιοχές», καθώς έχει οργανώσει εδώ και πολλά χρόνια «ένα τεράστιο δίκτυο σηραγγών και υπογείων καταφυγίων».
«Εντούτοις όλες οι απόπειρες που κάνει για να αντεπιτεθεί έχουν αναχαιτιστεί» διαβεβαίωσε ο Ρώσος στρατηγός.
Επιπλέον ο Αντρέι Καρταπόλοφ επιβεβαίωσε ότι το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, και το Ισλαμικό Κράτος έχουν συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους στην επαρχία Χάμα, για να αντιμετωπίσουν την έφοδο που πραγματοποιούν οι κυβερνητικές δυνάμεις.























































