ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για HSBC, Offshore Εταιρείες, Γιάννος Παπαντωνίου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λίστα Λαγκάρντ, Νησιά Κέιμαν,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμβαση μ offshore εταιρεία με έδρα τα νησιά Κέιμαν, είχε υπογράψει η Σταυρούλα Κουράκουγια την αξιοποίηση των 1,3 εκατ. ευρώ που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.
Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, αφού έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία HSBC ltd, θυγατρική της ομώνυμης τράπεζας, για τη δημιουργία του trust που ανέλαβε τη διαχείριση του ποσού.
Η σύμβαση, που αποκαλύπτει η Realnews, καταρτίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2008 με συμβαλλόμενους τη Στ. Κουράκου και την «HSBC International Trustee Limited of Strathvale House 2hd floor, North Church Street, George Town, Grand Cayman, Cayman Islands».
Το trust ονομάστηκε «Sar» και το αρχικό του κεφάλαιο ήταν μόλις 10 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ορίστηκε να είναι ανακλητό που σημαίνει ότι ο ιδρυτής -εν προκειμένω η Στ. Κουράκου- μπορούσε να πάρει πίσω τα χρήματα του καταπιστεύματος όποτε το επιθυμούσε.
























































