ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης
Καύσωνας μέχρι τις 21 Ιουλίου - Μετά «διάλειμμα» 22-26 Ιουλίου με βροχές και από τις 27/07 πάλι καλοκαίρι
Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης - Ο
Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης
Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως "Παγίδα του Θουκυδίδη"»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για βαρύτατες ευθύνες των αστυνομικών που βρίσκονταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.
«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και οποίοι όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι «όπου υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν».
«Όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια με τη Δημοκρατία θα βρεθεί εκτός» πρόσθεσε εμφατικά, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στους υπευθύνους του άθλιου περιστατικο, αλλά και στους πυρήνες της Χρυσής Αυγής που αποδεδειγμένα υπάρχουν εντός του Σώματος της Αστυνομίας.
Επιπλέον, ο κ. Κουρουμπλής, αποκαλύπτοντας ότι οι περισσότεροι από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν στεγανά μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής και τόνισε πως «αυτά τα στεγανά αυτά πρέπει να σπάσουν. Ο καθένας θα μάθει να ασκεί με ευσυνείδητο τρόπο τα καθήκοντά του».
























































