ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαμιμίκος, Νέα Δημοκρατία,


















































Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, κομματική συνδιάσκεψη της ΝΔ για να αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, πριν από την εκλογή της 22 Νοεμβρίου.
Μετά την επιστολή του ενός εκ των υποψηφίων, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζητούσε την διοργάνωση τουλάχιστον μίας συνδιάσκεψης, το θέμα συζητήθηκε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ακολούθως ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, επικοινώνησε με τους υποψηφίους για την ηγεσία.
Σημειώνεται ότι, με βάση το καταστατικό του κόμματος, από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία των υποψηφίων, ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα εφόσον το επιθυμεί να συγκαλέσει συνδιάσκεψη, είναι ο πρόεδρος του κόμματος.
























































