Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουσείο Ολοκαυτώματος: Οι τζιχαντιστές διαπράττουν γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις!

Μουσείο Ολοκαυτώματος: Οι τζιχαντιστές διαπράττουν γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος των Κούρδων Γιαζίντι του Ιράκ, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εθνοκάθαρση και εγκλήματα πολέμου κατά μειονοτήτων, διαπίστωσε το Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ.

Σε έκθεσή του το Μουσείο υπογράμμισε ότι τα εγκλήματα αυτά διεπράχθησαν επίσης ενάντια σε χριστιανούς, Τουρκμένους, Σαμπάκους, Μανδαίους κ.α. αρχαίους λαούς της επαρχίας της Νινευή μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου 2014.

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο έχει ανακηρύξει χαλιφάτο σε εδάφη του Ιράκ και της Συρίας που έχει καταλάβει, εξανάγκασε δεκάδες χιλιάδες Γιαζίντι και χριστιανούς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο. Μέλη της οργάνωσης αιχμαλώτισαν επίσης χιλιάδες γυναίκες Γιαζίντι και τις σκλάβωσαν.

Το Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος στις ΗΠΑ, διευκρινίζει ακόμα ότι το Ισλαμικό Κράτος όχι μόνο διέπραξε αλλά και συνεχίζει να διαπράττει τις γενοκτονίες.

“Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που απήχθησαν και ακόμα κρατούνται από το Ισλαμικό Κράτος, συνεχίζουν να είναι θύματα των εγκληματικών του πράξεων. Η απελευθέρωσή τους πρέπει να είναι προτεραιότητα”, αναφέρει το Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Στις σοβαρές χώρες, σχολιάζουμε εμείς, δεν υπάρχουν ούτε Φίληδες, ούτε Τατσόπουλοι, ούτε Ρεπούσηδες να διαχωρίζουν τις γενοκτονίες από τις εθνοκαθάρσεις. Τέτοια “φυντάνια” μόνο στην Ελλάδα… φύονται!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr