ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μέση Ανατολή, Παρίσι, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η απάντηση στους εχθρούς της ελευθερίας δεν μπορεί να είναι ο φόβος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντηση του με την Διεθνή Ένωση Συνταγματολόγων, αναφερόμενος «στο στυγερό έγκλημα της τρομοκρατίας που συντελέστηκε χθες στο Παρίσι».
Η απάντηση, πρόσθεσε, πρέπει να είναι ανάλογη με εκείνα που επιβάλλει ο πολιτισμός μας. «Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απαντάμε με την παιδεία μας και την αποφασιστικότητά μας. Η παιδεία μας, μας διδάσκει να βρίσκουμε τις αιτίες των εγκλημάτων αυτών. Και η αποφασιστικότητά μας, να μην διστάζουμε τις αιτίες αυτές να τις εξαλείψουμε», είπε.
Το ποιές είναι οι αιτίες, το ξέρουμε, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος. «Οι μεγάλες ανισότητες, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί. Κυρίως, όμως, οι εστίες του πολέμου, ιδίως οι εστίες του πολέμου στη Μέση Ανατολή», επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι το έγκλημα αυτό δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά έχουμε πολλά δείγματα εδώ και καιρό.
























































