ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ “ένιωσε” την τζιχαντιστική απειλή!

Η Μέρκελ “ένιωσε” την τζιχαντιστική απειλή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πραγματική τρομοκρατική απειλή, έκανε λόγο η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, σε γραπτή της ανακοίνωση για τη ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τρίτης μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

«Οι υπηρεσίες ασφαλείας έπραξαν με υπευθυνότητα και έλαβαν τη σωστή απόφαση» τόνισε εν συνεχεία, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους φιλάθλους, οι οποίοι επέδειξαν ηρεμία και νηφαλιότητα μπροστά στον κίνδυνο της τρομοκρατικής απειλής.

«Λυπήθηκα όσο και οι εκατομμύρια φίλαθλοι που περίμεναν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι» δήλωσε η Μέρκελ και επανέλαβε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη η ματαίωσή του.

«Αντιμετωπίζαμε μία πραγματική απειλή» υπογράμμισε και υποστήριξε ότι εξαιτίας των γερμανικών ειδικών δυνάμεων το Αννόβερο παρέμεινε χθες βράδυ, ασφαλές.

Σημειώνεται ότι η Καγκελάριος επρόκειτο να βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία

Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή – Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» – Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο της

Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» – Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν

Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) – Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr