ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πραγματική τρομοκρατική απειλή, έκανε λόγο η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, σε γραπτή της ανακοίνωση για τη ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τρίτης μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
«Οι υπηρεσίες ασφαλείας έπραξαν με υπευθυνότητα και έλαβαν τη σωστή απόφαση» τόνισε εν συνεχεία, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους φιλάθλους, οι οποίοι επέδειξαν ηρεμία και νηφαλιότητα μπροστά στον κίνδυνο της τρομοκρατικής απειλής.
«Λυπήθηκα όσο και οι εκατομμύρια φίλαθλοι που περίμεναν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι» δήλωσε η Μέρκελ και επανέλαβε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη η ματαίωσή του.
«Αντιμετωπίζαμε μία πραγματική απειλή» υπογράμμισε και υποστήριξε ότι εξαιτίας των γερμανικών ειδικών δυνάμεων το Αννόβερο παρέμεινε χθες βράδυ, ασφαλές.
Σημειώνεται ότι η Καγκελάριος επρόκειτο να βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση.






















































