ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
10.000 ύποπτοι ως τζιχαντιστές έχουν εισβάλει στην Ευρώπη, αποκάλυψε ο διευθυντής της Europol, Ρομπ Γουάινραϊτ, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά από πρόσκληση των ευρωβουλευτών για να καταθέσει την άποψή του μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην παρακολούθηση των μετακινήσεων των τζιχαντιστών μεταξύ Ευρώπης, Συρίας και Ιράκ, δήλωσε ότι η Europol εκτιμά πως περίπου 10.000 ύποπτοι έχουν εισέλθει στα κράτη μέλη και τις χώρες εταίρους σε διεθνές επίπεδο. Από αυτούς οι 2.000 είναι διαπιστωμένα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ενώ οι υπόλοιποι είναι απλά ύποπτοι ή πρόσωπα που διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους.
Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Europol είναι πιθανό να διαπραχθούν νέες επιθέσεις σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνοντας ότι θεωρεί την τρομοκρατική απειλή μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι ως «την πλέον σοβαρή τα τελευταία 10 χρόνια».
Ακόμη γνωστοποίησε ότι η Europol έχει αποφασίσει να ιδρύσει άμεσα, έως τον Ιανουάριο του 2016, ειδικό αντιτρομοκρατικό κέντρο στους κόλπους της.
Το κέντρο αυτό θα ενισχύει τις δυνατότητές στην παρακολούθηση του διαδικτύου και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας με στόχο τον εντοπισμό των όπλων και την διακίνησή τους.
.























































