ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μπέιμπι Σίτερ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Παλαιστίνιος τζιχαντιστής στη μανία του να βρει κάποιον Ισραηλινό να μαχαιρώσει, επιτέθηκε την Κυριακή το πρωί κοντά σε στάση λεωφορείου στα Ιεροσόλυμα και μαχαίρωσε μια μπέιμπι σίτερ από το Νεπάλ, την Ισούρι Ταπλάγια (Isuri Taplaya).
Η Ταπλάγια εργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια στο Ισραήλ ως οικιακή βοηθός, μπέιμπι σίτερ, αποκλειστική νοσοκόμα.
Η γυναίκα ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά από τον παρανοϊκό μαχαιροβγάλτη και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Ιεροσολύμων.
Η γυναίκα από το Νεπάλ αφηγήθηκε στους δημοσιογράφους τις στιγμές πριν και μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Παλαιστίνιο τζιχαντιστή.
“Περπατούσα στον δρόμο και άκουγα μουσική”, είπε. “Ξαφνικά ένας νεαρός άνδρας με πλησίασε και ένιωσα ένα κάρφωμα στην πλάτη μου”.
“Κατάλαβα αμέσως ότι δεχόμουν επίθεση, επειδή παρακολουθώ τις ειδήσεις. Αμέσως έτρεξα στην άλλη πλευρά του δρόμου και ένας οδηγός λεωφορείου σταμάτησε και κάλεσε ασθενοφόρο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω”.
Ο Παλαιστίνιος τζιχαντιστής κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης και βρήκε καταφύγιο σε ένα κτίριο εκεί κοντά.
Σε λιγότερο από μια ώρα συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε για ανάκριση.
Ο 17χρονος Άραβας Παλαιστίνιος, που μαχαίρωσε τη Νεπαλέζα, με χειροπέδες λίγο μετά τη σύλληψή του.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ένας Άραβας Παλαιστίνιος 17 ετών από την περιοχή της Χεβρώνας και παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης κατά την ανάκριση.
Οι Αρχές του Ισραήλ συνέλαβαν ακόμα δύο Άραβες Παλαιστίνιους που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση.























































