ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αναστολή των επαφών με τα σώματα και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εμπλέκονται στην ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστινίους ανακοίνωσε ότι προχώρησε το Ισραήλ.
Αιτία το «πράσινο φως» που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να υπάρξει σήμανση στα προϊόντα που προέρχονται από τους εβραϊκούς εποικισμούς στη Δυτική Όχθη.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που διατελεί επίσης υπουργός Εξωτερικών, έδωσε εντολή στο υπουργείο να προχωρήσει σε «μια επαναξιολόγηση της εμπλοκής των σωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε οποιαδήποτε διαδικασία συνδέεται με τις διπλωματικές διαπραγματεύσεις με τους Παλαιστινίους» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.






















































