ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γαλλία,


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ηγέτες αρκετών χωρών είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την προσέλευση του στην Παγκόσμια Σύνοδο για το κλίμα COP21.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τους προέδρους της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι και της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, τους Αντιπροέδρους της Γουατεμάλας, Χουάν Φουέντες Σορία, της Αργεντινής, Αμάντο Μπαντού και της Κούβας, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ Βερμούδεζ, τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάινμαν, και τους πρωθυπουργούς του Μαυροβουνίου, Φίλιπ Βουγιάνοβιτς και της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι.
























































