ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι αεροπορικές επιδρομές που έχει εξαπολύσει η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας στη Συρία έχουν στοιχίσει την ζωή σε 1.502 ανθρώπους, το ένα τρίτο εξ αυτών αμάχους, από την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων την 30ή Σεπτεμβρίου, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).
Στους ρωσικούς βομβαρδισμούς έχουν σκοτωθεί 419 στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και περισσότεροι από 598 μαχητές του Μετώπου αλ Νούσρα, του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στην περιοχή, και άλλων οργανώσεων ανταρτών, διευκρίνισε η ίδια μη κυβερνητική οργάνωση.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε επίσης λόγο για 485 αμάχους που έχασαν την ζωή τους, ανάμεσά τους 117 παιδιά και εφήβους ηλικίας κάτω των 18 ετών, καθώς και 47 γυναίκες.























































