ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Χουλιαράκης επεσήμανε ότι η άρση όλων των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές υπολογίζεται ότι θα γίνει περί τα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2016.
Σύμφωνα με τον κ. Χουλιαράκη οι περιορισμοί θα χαλαρώνουν σταδιακά καθώς θα ολοκληρώνεται επιτυχώς η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η εμπιστοσύνη στην οικονομία θα επιστρέφει με την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το χρέος στις αρχές του 2016.
«Θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι όλοι οι περιορισμοί θα αρθούν στο τέλος του πρώτου μισού του 2016» είπε ο κ. Χουλιαράκης μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να βιαστούμε καθώς δεν θέλουμε μία οπισθοδρόμηση».
























































