ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καλιφόρνια, Τζιχαντιστές,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σημερινή δήλωση σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της οργάνωσης το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Καλιφόρνια με τους 14 νεκρούς.
“Δύο οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν πριν από μερικές ημέρες σε κέντρο στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας”, μετέδωσε το al-Bayan.
Το ζευγάρι των τζιχαντιστών, ο 28χρονος Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ και η 27χρονη Τασφίν Μαλίκ, σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία ώρες μετά τη σφαγή στο κέντρο κοινωνικών υπηρεσιών Inland Regional Center στο Σαν Μπερναρντίνο.
Πάντως, το FBI είχε ανακοινώσει ήδη από την Παρασκευή επισήμως ότι θεωρεί την επίθεση «τρομοκρατική ενέργεια».
Στην δημοσιότητα δόθηκε περαιτέρω η φωτογραφία της Μαλίκ.























































