Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρετρό: Όταν η μαμά Λεπέν φωτογραφιζόταν γυμνή (φωτο)

Ρετρό: Όταν η μαμά Λεπέν φωτογραφιζόταν γυμνή (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Μαρίν Λεπέν,

Η Μαρίν Λεπέν, αλλά και η ανιψιά της Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, δίνουν σήμερα Κυριακή σκληρή μάχη για να ανεβάσουν εκ νέου τα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας στις περιφερειακές εκλογές.

Η πρόεδρός του, του κόμματος Μαρίν Λεπέν, είναι το μεγάλο φαβορί στο βορρά (Νορ-Πα-ντε-Καλαί και Πικαρδία), όπου είναι υποψήφια.

Η ανιψιά της, η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, είναι επίσης φαβορί στο νότο, στην περιφέρεια Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή.

Και οι δυο, κυρίως βέβαια η πρόεδρος του κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN), Μαρίν Λεπέν προτάσσουν τις ακραίες συντηρητικές τους απόψεις για να πάρουν την ψήφο των γάλλων πολιτών.

Όμως υπάρχει ένα περιστατικό στην οικογενειακή της ζωή των Λεπέν, που την έχει σημαδέψει και αποτελούσε πλήγμα για τις πολιτικές της επιδιώξεις.

Το 1987 και ενώ η Μαρίν Λεπέν ήταν 29 ετών η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Ζαν Μαρί Λεπέν, Πιερέτ Λαλάν «γιόρτασε» το διαζύγιό της με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Playboy ως σέξι υπηρέτρια που φορούσε μόνο τη ποδιά της και πήρε «εκδίκηση» από τον τότε υπερσυντηρητικό Λεπέν, ηγέτη του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος που μετέπειτα κληροδότησε τον πολιτικό αυτό σχηματισμό στην κόρη του.

pierrete-c

pierrete-d

pierette

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Ο Λίβανος συγκροτεί αντιπροσωπεία για ενδεχόμενες συνομιλίες με το Ισραήλ – Διαψεύδει η Γαλλία την ύπαρξη σχεδίου εκεχειρίας

Η Γαλλία εμμένει στις προτάσεις για το Oρμούζ – Διαψεύδει τις μυστικές συνομιλίες με το Ιράν, αναφέρουν πηγές

Ιρανικό drone σκότωσε Γάλλο στρατιώτη στο ιρακινό Κουρδιστάν

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr