ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφού τον κατηγόρησε πως ο έρπης ήταν προϊόν μακιγιάζ, η Ραχήλ Μακρή πραγματοποίησε νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά ύστερα από τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση της στο Facebook, τον χαρακτήρισε δικτάτορα και πρότεινε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να κατέβει μόνος του στις εκλογές.
Η πρώην βουλευτής έγραψε στο προσωπικό της προφίλ: «Την επόμενη φορά κατέβα μόνο σου στα ψηφοδέλτια και μετά διόρισε την κυβέρνηση οπως και έκανες για να μην πληρώνει ο λαός τόσους βουλευτές αφού πλέον δεν εχει καμία αξία ο Ρόλος τους και αφού θα ψηφίζουν οτι θες εσύ αφού τους έβαλες στην λίστα και όχι κατα την συνείδηση τους οπως ορίζει το Σύνταγμα. Ξέρεις μπορείς να αλλάξεις και το πολίτευμα ούτως ή άλλως η δημοκρατία εχει καταλυθεί στην χώρα και εσύ είσαι απλά ένας δικτάτορας και τίποτα παραπάνω.»
























































