ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Νέα Δημοκρατία,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισε και επίσημα η συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την εταιρεία Vodafone, η οποία θα αναλάβει να υποστηρίξει τεχνικά τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 20 Δεκεμβρίου.
Την συνεργασία με την Vodafone γνωστοποίησε με μια ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι “υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της εταιρείας Vodafone, η σύμβαση με την οποία η εταιρεία αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, στις 20 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ”.
Από την ΝΔ δεν ανακοινώθηκε το κόστος των εκλογών, αλλά ούτε και το πότε θα γίνει αν απαιτηθεί ο δεύτερος γύρος, αν και θεωρείται βέβαιο ότι η ημερομηνία αυτή θα είναι η 10η Ιανουαρίου 2016.
























































