ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άμεση ήταν η παρέμβαση των Βρυξελλών υπέρ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην διαμάχη του με την ελληνική κυβέρνηση με αιτία τις αιτιάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αξιωματούχοι των Βρυξελλών , ήδη έλαβαν θέση υπέρ του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, διευκρινίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει δανειακό πρόγραμμα για την Ελλάδα, χωρίς το ΔΝΤ.
Όπως αναφέρουν η Ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε στις Βρυξέλλες πρόγραμμα με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στις 12 Ιουλίου και στις 14 Αυγούστου έλαβε τα πρώτα χρήματα από αυτό, αποδεχόμενη την ισχύ των συμφωνηθέντων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις Βρυξέλλες διαμηνύουν πως αν αποχωρήσει το ΔΝΤ,τότε ο ESM δεν μπορεί να προχωρήσει σε δανειοδότηση της Ελλάδας γιατί του το απαγορεύει το καταστατικό του, που αναφέρει πως ο οργανισμός χρηματοδοτεί χώρες όπου στα προγράμματα συμμετέχει και το ΔΝΤ.
























































