ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έδωσε σαφή εντολή στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Σταθάκη για να μη γίνει “ούτε βήμα πίσω στα κόκκινα δανεια”. Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 20:00 ο κ. Σταθάκης μετέβη στο ξενοδοχείο Χίλτον για να ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.
Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας, ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας στον κ. Σταθάκη να μην κάνει καμία υποχώρηση στα στεγαστικά και “κόκκινα” δάνεια, αλλά να συζητηθεί μια συμβιβαστική πρόταση σύμφωνα με την οποία η ρύθμιση να βγει από τα προαπαιτούμενα και να συζητηθεί από τον νέο χρόνο.
Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη, για να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή η διαπραγμάτευση, έτσι ώστε να εκταμιευθεί πριν τα Χριστούγεννα η δόση του 1 δισ.
























































