ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παιδιά Στρατιώτες, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο που σοκάρει δείχνει ένα μικρό κορίτσι από την Παλαιστίνη, όχι μεγαλύτερο από 7 ετών (ίσως και μικρότερο) να κρατά ένα μεγάλο μαχαίρι και να προτρέπει σε μαχαιρώματα Ισραηλινών.
Το βίντεο για πρώτη φορά αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook της Ιντιφάντα των Ιεροσολύμων της Συμμαχίας Νέων.
Το μικρό κορίτσι στέκεται μπροστά σε ένα λευκό πανί. Μια ανδρική φωνή (που υποκρίνεται τον Ισραηλινό) το ρωτά για τα τρομοκρατικά χτυπήματα των Παλαιστίνιων τζιχαντιστών με στόχους Ισραηλινούς. Σε κάθε ερώτηση, το κορίτσι απαντά: “Και λοιπόν;”.
“Οι νέοι πετάνε πέτρες στα ισραηλινά αυτοκίνητα” και το κορίτσι απαντά “και λοιπόν;”. “Νέοι Παλαιστίνιοι μας κυνηγάνε με μαχαίρια” και πάλι η απάντηση είναι “και λοιπόν;”.
Τότε η ανδρική φωνή ρωτά το κορίτσι: “Τι θα έλεγες στους Παλαιστίνιους νέους στη Δυτική Όχθη;”. Και τότε το μικρό παιδί υψώνει ένα τεράστιο μαχαίρι και με όλη την αθωότητα της ηλικίας του, είναι εμφανές ότι υποβάλλεται στον “ρόλο”, απαντά “Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε!”.
Η φράση “και λοιπόν;” (so what?) έχει γίνει και hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το #so_what, ως απάντηση των Παλαιστινίων σε όσα τους κατηγορούν οι Ισραηλινοί ως τρομοκρατικές ενέργειες.
Δείτε το βίντεο:























































