ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ρωσικές επιχειρήσεις στη Συρία δεν υποβάλλονται από γεωπολιτικά συμφέροντα ή από κάποια επιθυμία να δοκιμάσουμε νέα όπλα, αλλά επειδή το Ισλαμικό Κράτος απειλεί ευθέως τη Ρωσία, δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Ο Ρώσος Πρόεδρος επίσης προειδοποίησε εκείνους που θα επιχειρήσουν να οργανώσουν προβοκάτσιες ενάντια στο ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό στη Συρία: όποιες δυνάμεις τολμήσουν να απειλήσουν τον ρωσικό στρατό, θα εξολοθρευτούν!
“Οι δυνάμεις μας στη Συρία πάνω από όλα υπερασπίζονται την πατρίδα τους. Οι πράξεις στη Συρία δεν υπαγορεύονται από γεωπολιτικά συμφέροντα. Δεν δοκιμάζουμε τα νέα μας όπλα ή επιδεικνύουμε την ισχύ μας (…) Εξολοθρεύουμε την απειλή που συνιστά το Ισλαμικό Κράτος για τη Ρωσία”, δήλωσε ο Πούτιν.
Από τις 30 Σεπτεμβρίου η Ρωσία έχει ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και τις άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις που έχουν βυθίσει τη χώρα σε ανθρωποσφαγή, ανταποκρινόμενη σε αίτημα της κυβέρνησης Άσαντ.























































