ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Μελισσανίδης,


















































Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ - Τι αποκαλύφθηκε!
Τουρκικό μαχητικό F-16 συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ - Νεκρός ο πιλότος
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Επστάιν: Ο Στίβεν Χόκινγκ ανάμεσα σε γυναίκες με μπικίνι και εγχειρίδια για σκλάβες του σεξ
«Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για μείζον πλήγμα κατά του Ιράν - Αναμένεται επίθεση στις αρχές της εβδομάδας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτισε την έλευση της «Χρυσής Εποχής της Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γ. Καρράς.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, η υπόθεση αφορούσε τη μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο για φορολογικές παραβάσεις στη διακίνηση καυσίμων, την περίοδο 1992- 95, μέσω της εταιρείας «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ» στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ. Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Καρράς.
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ωστόσο, λόγω του ανασταλτικού της χαρακτήρα, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί.























































