ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Τρόικα,


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την θέση ότι με την ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, έως τον Φεβρουάριο του 2016, θα έχει ολοκληρωθεί το 70% της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών διατύπωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για την απόσυρση του παράλληλου προγράμματος της κυβέρνησης, ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι δεν ήταν ζήτημα μονομερούς ενέργειας εκ μέρους της Αθήνας και σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά μονομερώς σε νομοσχέδια που έχουν δημοσιονομικό κόστος.
«Θα κάνουμε πράγματα που δεν έχουν σχέση με το πρόγραμμα (μνημόνιο), αλλά δεν προχωρούμε μονομερώς σε πράγματα που έχουν δημοσιονομικό κόστος» είπε ο κ.Σταθάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα περάσει από τη Βουλή το ασφαλιστικό.
«Όπως φάνηκε από την πρόσφατη ψηφοφορία για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων, υπάρχει μια πολύ σταθερή πλειοψηφία.
Θα τα καταφέρουμε.
Αναζητούμε μια ισορροπημένη λύση για το ασφαλιστικό» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας.
























































