Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Αν είμαι δεύτερος την Κυριακή, θα αποσυρθώ

Μεϊμαράκης: Αν είμαι δεύτερος την Κυριακή, θα αποσυρθώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αν την Κυριακή έρθω δεύτερος, θα αποσυρθώ» δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παράλληλα αποκάλυψε σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρώτος στη «μάχη» της ερχόμενης Κυριακής, στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως αν βγει δεύτερος στις εκλογές τότε θα αποσυρθεί, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «εξεπλάγην που στις 22 Νοεμβρίου ένα τεχνικό ζήτημα το πολιτικοποίησαν τόσο έντονα», σημειώνοντας πως μία εξόχως πολιτική διαδικασία έχει αφεθεί στα χέρια μίας τεχνικής εταιρείας.

«Δεν είμαι πολιτικάντης, είμαι πολιτικός. Ό,τι λέω το λέω από το 2009, δεν λέω κάτι άλλο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα της επικοινωνίας Καραμανλή- Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως θεωρεί φυσικό να υπάρχουν περιθώρια συζήτησης σε κρίσιμες ώρες μεταξύ πολιτικών δυνάμεων και έμπειρων πολιτικών.

«Εάν έχει επικοινωνήσει ο Τσίπρας με τον Καραμανλή το πρόβλημα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε, σημειώνοντας πως «όσοι φουντώνουν τα σενάρια για Καραμανλή θέλουν να παρέμβουν στη διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ».

Την ίδια ώρα, εξαπολύοντας επίθεση προς τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι «ξαφνικά έκανε τον Ολαντρέου Ολάντ και ζητάει τη στήριξή του» και τον χαρακτήρισε «πολιτικό τυχοδιώκτη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...