Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Μπορώ να συνεργαστώ εύκολα και με Ομπάμα και με Άσαντ

Πούτιν: Μπορώ να συνεργαστώ εύκολα και με Ομπάμα και με Άσαντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοικτός σε συνεργασία με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στις προσπάθειες για την επίλυση της σύγκρουσης στη Συρία δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εξηγώντας πως η Μόσχα μπορεί εύκολα να συνεργαστεί τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με τον Σύρο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ.

«Όσον αφορά τη συριακή κρίση, το βρίσκουμε εύκολο να συνεργαστούμε τόσο με τον πρόεδρο Άσαντ όσο και με την αμερικανική πλευρά. Έχω μιλήσει πρόσφατα για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο Ομπάμα και με τους φίλους μας από τη Σαουδική Αραβία και από άλλα αραβικά έθνη», είπε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι δηλώσεις αυτές είναι από ένα ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί αύριο από τη ρωσική τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα

Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr