ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Περίεργο να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα», τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, το στέλεχος της Ν.Δ. ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μου φαίνεται περίεργο ότι επικαλούνται κάποιοι την έλλειψη φαξ ή την έλλειψη αποστολής φαξ για να έχουμε τον συνολικό αριθμό και τη συνολική εικόνα των αποτελεσμάτων», για να προσθέσει ότι «υπάρχουν ξέρετε, στο μεταξύ, και e-mail και sms και θα μπορούσαν να τα στείλουν με κούριερ».

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και μου κάνει εντύπωση ότι ορισμένες περιοχές είναι μέσα στην Αθήνα», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Ολιγωρία ανθρώπων; Αυτό νομίζω είναι πολύ περίεργο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Τραμπ μπλόκαρε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία – «Ψυχραίνουν» οι σχέσεις με Νετανιάχου, ενισχύεται ο άξονας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παντρέψει το γιο του με την Σάκκαρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...