Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος “έφαγε” 50 νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές του στο Ιράκ

Το Ισλαμικό Κράτος “έφαγε” 50 νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές του στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 50 νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές, μέλη της οργάνωσης στην ιρακινή πόλη Ραμάντι που πολιορκεί ο ιρακινός στρατός, όταν αρνήθηκαν να φορέσουν ζώνες αυτοκτονίας με εκρηκτικά, ανέφερε ο εκπρόσωπος των ιρακινών σιιτικών παραστρατιωτικών δυνάμεων Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι.

“Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 50 πολίτες του Ραμάντι που εντάχθηκαν στην οργάνωση, όταν αυτοί αρνήθηκαν να φορέσουν ζώνες αυτοκτονίας”, τόνισε ο υποστράτηγος Ομάρ Καμίς στο ιρακινό τηλεοπτικό σταθμό Αλ Σουμαρία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά κτίρια της ομοσπονδιακής Αστυνομίας στο κέντρο του Ραμάντι, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά (επίδοξους) βομβιστές αυτοκτονίας που έστειλε το Ισλαμικό Κράτος.

Πολεμικά αεροσκάφη του Διεθνούς Συνασπισμού που ηγούνται οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν σφοδρές επιδρομές το Σάββατο ενάντια σε θέσεις των πολιορκημένων τζιχαντιστών στη Ραμάντι, σε μια επιχείρηση υποστήριξης των στρατευμάτων της ιρακινής κυβέρνησης για την ανακατάληψη της πόλης – πρωτεύουσας της επαρχίας Άνμπαρ και την απώθηση των τζιχαντιστών από κατοικημένες περιοχές στρατηγικής σημασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιρακινού στρατού, που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)

Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα – Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού

Γκράχαμ για Συρία: Ζητά άμεση ενημέρωση του Κογκρέσου για τις κινήσεις του Άχμεντ Αλ-Σάρα (Γκολάνι) κατά των Κούρδων (SDF)

Καταγγελία-φωτιά για τη Συρία: Η Ουάσιγκτον εθελοτυφλεί στην απελευθέρωση μελών του ISIS

Αυστηρή προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ στο καθεστώς της Δαμασκού: «Εάν επιθυμείτε μια σύγκρουση με την αμερικανική Γερουσία και την οριστική ρήξη στις σχέσεις ΗΠΑ-Συρίας, συνεχίστε την ίδια πορεία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr