ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Πάολο Τζεντιλόνι, Τζιχαντιστές,


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ιταλικές Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα νέων επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρώπη, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι την Κυριακή.
Τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται σε “κόκκινο” συναγερμό μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.
“Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν ξανά… Εργαζόμαστε στο πεδίο της ασφάλειας για να μην πιαστούμε στον ύπνο”, δήλωσε ο Ιταλός Υπουργός στην εφημερίδα La Repubblica.
Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο η Αστυνομία της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν λάβει προειδοποίηση από “φιλική υπηρεσία πληροφοριών” για πιθανή επίθεση τζιχαντιστών μέχρι την Πρωτοχρονιά σε δημόσιο πολυσύχναστο σημείο της Ευρώπης.























































