ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τρίτης υπόθεση ομηρίας δύο παιδιών από τον πατέρα τους στην περιοχή Ταγαράδων στη Θεσσαλονίκη.
Ένας πατέρας, στην περιοχή των Ταγαράδων, κρατούσε από χθες το βράδυ κλειδωμένα τα δύο του παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, μέσα στο σπίτι, όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του.
Ο άνδρας, χθες το βράδυ, μπήκε μέσα στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του με τα δύο παιδιά, μάλωσε έντονα με την ίδια και στον καυγά έβγαλε από το σπίτι τη γυναίκα και εκείνος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.
Σύμφωνα με το mega, στο σημείο βρίσκονταν όλη τη νύχτα διαπραγματευτές της Αστυνομίας προκειμένου να τον πείσουν να βγει. Τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει. Τελικά νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αρχές.























































