ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλης για Λεβέντη: Είναι κοινοβουλευτικά βραχύβιος – Δεν συνεργαζόμαστε

Φίλης για Λεβέντη: Είναι κοινοβουλευτικά βραχύβιος – Δεν συνεργαζόμαστε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε αντίθεση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης δεν επιθυμεί συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων.

Ο υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Βασίλη Λεβέντη.

Χαρακτήρισε την Ένωση Κεντρώων «βραχύβια κοινοβουλευτικά», ενώ σημείωσε πως «δεν παραπέμπει σε κάποιο συγκροτημένο ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα».

Παρ’ όλα αυτά, αν και παραδέχτηκε ότι ο Βασίλης Λεβέντης έχει ανθεκτικότητα και διάρκεια, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλονται «στην κρίση της πολιτικής και στην ανάδυση σχημάτων στα οποία κατευθύνεται η επικίνδυνη κατάσταση της α-πολιτικής».

Ταυτόχρονα ο κ. Φίλης έκανε άνοιγμα σε δυνάμεις της «αντινεοφιλελεύθερης Κεντροαριστεράς» αλλά και της Σοσιαλδημοκρατίας, καθώς, όπως σχολίασε, «έχει πλέον ωριμάσει η ανάγκη στο χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ» να αναζητήσει τη βοήθεια αυτών των δυνάμεων, στην πρωτοβουλία αναμόρφωσης του πολιτικού συστήματος αλλά και τις ρυθμίσεις στο «άναρχο τοπίο του χώρου των ΜΜΕ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα

Ο Φάμελλος θέλει δίπλα στον Τσίπρα – Παππάς, Πολάκης, Δούρου, Αλεξιάδης δεν θέλουν αυτοδιάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Στο χαμηλό 24% η ΝΔ

Δημοσκόπηση Metron: Σταθερά δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Μόλις 22,7% η ΝΔ

Δημοσκόπηση GPO: Η ΕΛΑΣ του Τσίπρα «βυθίζει» το ΠΑΣΟΚ – Στο 25% «κολλημένη» η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...