ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γυναίκα στην Υεμένη

Τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γυναίκα στην Υεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου μια γυναίκα αφού την κατηγόρησαν για “μοιχεία” και “πορνεία” στην πόλη Μουκάλα (νοτιοανατολική Υεμένη), την οποία ελέγχουν, έγινε γνωστό από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.

Ο λιθοβολισμός -κάτι σπάνιο στην Υεμένη- πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Οπλισμένοι άνδρες “έβαλαν την γυναίκα μέσα σε μια τρύπα στη μέση της αυλής ενός στρατιωτικού κτιρίου και τη λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου παρουσία δεκάδων κατοίκων” της Μουκάλα, πρωτεύουσας της επαρχίας Χαντραμούτ, αφηγήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα επωφελήθηκαν από το χάος που επικρατεί εξαιτίας του πολέμου στη Υεμένη για να καταλάβουν τον Απρίλιο τη Μουκάλα, όπου έχουν επιβάλει τον νόμο τους.

Την Κυριακή λιθοβόλησαν αυτή τη γυναίκα επικαλούμενοι την ετυμηγορία που είχε εκδώσει τον Δεκέμβριο ένα “ισλαμικό δικαστήριο” της Χαντραμούτ, το οποίο είχαν συστήσει οι ίδιοι.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία αυτή, το θύμα, μια παντρεμένη γυναίκα, “είχε ομολογήσει τη μοιχεία ενώπιον των δικαστών”.

Ένας Υεμενίτης δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν παρών τη στιγμή του λιθοβολισμού, δήλωσε πως οι ένοπλοι είχαν απαγορεύσει αυστηρά τη λήψη φωτογραφιών.

“Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο πράγμα” στη Μουκάλα, είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους να μεγαλώσουν σε μια μουσουλμανική χώρα»

Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr