ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γιοάχιμ Γκάουκ, Μάριο Ντράγκι, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Βερολίνο μεταβαίνει την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Γερμανού ομολόγου του Χοακίμ Γκάουκ.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον κ.Γκάουκ και την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.
Σύμφωνα με δήλωση του Γερμανού κυβερνητικού εκπροσώπου στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης Παυλόπουλου-Μέρκελ θα βρίσκονται η προσφυγική κρίση ,”η οποία επιβαρύνει ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Γερμανία “και η πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος βοήθειας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να επισημάνει στους γερμανούς αξιωματούχους την ανάγκη στήριξης των ελληνικών θέσεων για το προσφυγικό ζήτημα, ενώ θα αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ο κ.Παυλόπουλος στη συνέχεια θα μεταβεί στην Φρανκφούρτη όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
























































