ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Γερμανία, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μνημόνιο, Συντάξεις, Τρόικα, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλιμάκιο από τη χώρα τους μας στέλνουν οι Γερμανοί πέρα από τους “θεσμούς” για να μας ελέγχει πλέον καθώς φαίνεται να θέλουν απευθείας τα κλειδιά της χώρας στα χέρια τους.
Το κλιμάκιο σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος φτάνει στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχει στον έλεγχο στοιχείων που αφορούν τα δημοσιονομικά, την πορεία των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και ειδικότερα των ασφαλιστικών ταμείων.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες παρακολουθούν επί χρόνια τις διαπραγματεύσεις των ελληνικών Μνημονίων, τονίζουν ότι οι Γερμανοί ειδικοί δεν μας επισκέπτονται για πρώτη φορά.
Κατά το δημοσίευμα η διαφορά μέχρι σήμερα ήταν ότι η μέχρι τώρα παρουσία τους περιοριζόταν σε ένα με δύο άτομα, τα οποία «χάνονταν» στα πολυάριθμα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών.
Με αποτέλεσμα η παρουσία τους να ήταν γνωστή μόνο στους υπηρεσιακούς του ΥΠΟΙΚ, με τους οποίους βρίσκονταν σε άμεση επαφή.
Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες η κάθοδος των τεχνικών κλιμακίων είναι πιθανό να ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες.
























































