ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις αποκαλύψεις που ακούστηκαν χθες από τον Γ. Βαρουφάκη, νέο ενδιαφέρον αποκτά η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως σήμερα πώς φτάσαμε ως εδώ, σχολίασε η Φ. Γεννηματά.
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως αναμένει γι’ αυτό το θέμα τη στάση του πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Υπενθύμισε εξάλλου ότι ο κ. Τσίπρας, τον περασμένο Ιούλιο, είχε καλύψει τον κ. Βαρουφάκη μιλώντας «για πολύτιμο asset της χώρας».
«Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια και με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση η ΝΔ με τον νέο αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
























































