ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Οι ανίκανοι Τσίπρας και Βαρουφάκης έπαιξαν με τις ζωές των Ελλήνων

Βενιζέλος: Οι ανίκανοι Τσίπρας και Βαρουφάκης έπαιξαν με τις ζωές των Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή και επικριτική η απάντηση του τέως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στα όσα είπε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ.

«Είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο, που δείχνει το μέγεθος της ιστορικής, πολιτικής και νομικής ευθύνης του κυρίου Τσίπρα και της ομάδας του. Έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους και με τις ζωές των Ελληνίδων και των Ελλήνων, έπαιξαν όντας ανίκανοι και ταυτόχρονα κυνικοί τυχοδιώκτες».

Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα επεσήμανε την διαφορά μεταξύ του Πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Οικονομικών: «Η διαφορά είναι ότι ο κύριος Τσίπρας ήθελε και θέλει το γάντζωμα στην εξουσία παραπλανώντας τον ελληνικό λαό, ήθελε να μας πάει στο τρίτο μνημόνιο κρύβοντας το, ενώ ο κύριος Βαρουφάκης ήταν πιο φιλόδοξος, ήθελε να απειλήσει την Ευρωζώνη με διάλυση, χωρίς να καταλαβαίνει ποιο θα είναι το κόστος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Πραγματικός πατριωτισμός είναι να στηρίξεις την Περιφέρεια, τους ακρίτες, τα νησιά μας απέναντι στην Τουρκία

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Αλ. Τσίπρας: Δεν προχώρησαν στον εμβολιασμό για να μην καταγράψουν τον πραγματικό αριθμό των αιγοπροβάτων – Στον κτηνοτροφικό τομέα θα στηρίξουμε αυτούς που το αξίζουν

Αλέξης Τσίπρας: Υπάρχει η Ελλάδα του κτηνοτρόφου που έσφαξε 1.800 αιγοπρόβατα και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ αποζημίωση, υπάρχει και η Ελλάδα της Σεμερτζίδου που κυκλοφορεί με Porsche

Ο Αλέξης Τσίπρας για τη γεωπολιτική σημασία της Λέσβου: «Η Λέσβος είναι η πρώτη γραμμή» – «Όλοι χρωστάμε στους ακρίτες μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...