ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας - Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βραχίονας της Αλ Κάιντα στη Συρία, το Μέτωπο Αλ Νούσρα, ανακοίνωσε την Τετάρτη τον θάνατο ενός “εμίρη” (οπλαρχηγού) της οργάνωσης στην πόλη Αρίχα στην Ιντλίμπ, μετά από επίθεση ενόπλων.
Ο Αμπού Ατέεκ Αλ Αντέλ (Abu Ateeq al Adel) έπεσε νεκρός μαζί με έναν από τους συνοδούς του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δέχθηκε επίθεση από ενόπλους στην πόλη Αρίχα.
Η ηγεσία του Μετώπου Αλ Νούσρα δεν κατηγόρησε καμιά παράταξη για την επίθεση, επισημαίνοντας ότι οι εκτελεστές ήταν μασκοφόροι.
Μιλώντας στο ARA News, ο διαδικτυακός δημοσιογράφος ακτιβιστής Νάσερ Τελτζμπίνι (Nasser Teljbini), είπε ότι ο εμίρης της Αλ Κάιντα σκοτώθηκε όταν ενεργοποιήθηκε μια βόμβα.
“Το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε σε κεντρικό δρόμο, στο κέντρο της Αρίχα, την Τετάρτη το απόγευμα. Ο Αμπού Ατέεκ Αλ Αντέλ και ένας από τους συνοδούς του σκοτώθηκαν στην έκρηξη”, είπε ο ακτιβιστής.
Ωστόσο, το Μέτωπο Αλ Νούσρα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ο Αλ Αντέλ και ο βοηθός του σκοτώθηκαν από ένοπλη επίθεση.
Η νέα εκτέλεση οπλαρχηγού της Αλ Νούσρα έρχεται μια εβδομάδα μετά την εκτέλεση του Ανάς Αμπού Ναμπούτ (Anas Abu Nabbut), κορυφαίου οπλαρχηγού του Μετώπου Αλ Νούσρα, όταν ένοπλοι εφόρμησαν στο γραφείο του στην Μπαλάντ, στην επαρχία Νταράα στη νότια Συρία, και τον γάζωσαν με σφαίρες.























































