ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Νταβός με τον Τσίπρα να παλεύει, δύο παλιοί γνώριμοι απαλλαγμένοι – ειδικά ο ένας, από τις βαριές υποχρεώσεις απολάμβαναν το λαντς τους στο Μύλο του Χίλτον, σύμφωνα με το enimerosi24.gr.
Και γιατί όχι, τα γέλια που συχνά πυκνά, γινόντουσαν αιτία να διακόψουν το γεύμα τους, να είχε διπλή αναφορά, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό!
Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το δημοσιογράφο του MEGA Γιάννη Πρετεντέρη – όπου σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, φάνηκε να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου, μιας και δεν σταμάτησαν στιγμή να συζητούν και να γελούν! Ενώ η διάρκεια του γεύματος ξεπέρασε τη μία ώρα… Προφανώς θα είχαν πολλά να πουν… Και πολλούς να σχολιάσουν… Άλλωστε μεσολάβησε και μια εκλογή προέδρου, άκρως επεισοδιακή… Δεν αποκλείεται όμως να «ψήνεται» και κάτι.
Για το ποιος κέρασε δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού ο καλαματιανός – εκτός από large, είχε και την εορτή του την Κυριακή!

























































