ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που δέχτηκε από τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
“Ο κ. Φίλης, ο μαστροχαλαστής της παιδείας, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από το βαρύ υπουργικό του πρόγραμμα και να ασχοληθεί με το Ποτάμι.Αποκάλυψε λοιπόν ότι η διαπλοκή σπρώχνει το Ποτάμι στον Μητσοτάκη.
Ως εισπράκτορας τόσα χρόνια των οικονομικών ενισχύσεων κάθε τύπου προς την Αυγή, προφανώς κάτι ξέρει περί διαπλοκής. Δεν ξέρει όμως το Ποτάμι. Το Ποτάμι δεν έχει ούτε Σπίρτζηδες, ούτε Φλαμπουράρηδες. Ως εκ τούτου, ούτε του τα «σπρώχνουν» ούτε «σπρώχνεται»”, απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
























































