ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις προθέσεις της Ρωσίας για την επόμενη μέρα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, θέλησε να αποσαφηνίσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, υποστηρίζοντας πως δεν προτίθεται να παρέμβει στα εσωτερικά της χώρας και μοναδικός στόχος της στρατιωτικής της παρουσίας στην περιοχή, είναι να αφανιστούν οι τρομοκράτες.
«H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να επέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας και να αναμειχθεί στην πολιτική κατάσταση κι ο βασικός της στόχος είναι να βοηθήσει την νόμιμη ηγεσία της χώρας να αφανίσει τους τρομοκράτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.
Οι παραπάνω δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη συνάντηση του Ρώσου ηγέτη με φοιτητές στην περιοχή της Σταυρούπολης.























































