ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Αλέξης Τσίπρας: Πραγματικός πατριωτισμός είναι να στηρίξεις την Περιφέρεια, τους ακρίτες, τα νησιά μας απέναντι στην Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων - «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή
Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν, αιφνιδιαστικά, νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κρατώντας πανό με διάφορα μηνύματα που είχαν για αποδέκτη τον πρωθυπουργό.
Ένα από αυτά έγραφε «Αλέξη μην σκοτώνεις το λαό σου», ενώ ένα άλλο: «Πενταμελής οικογένεια, όλοι άνεργοι». «Χήρες και ορφανά των πεσόντων άνευ σύνταξης. Γιατί;;» το περιεχόμενο ενός άλλου.
«Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega.
Οι αστυνομικοί που φρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου απώθησαν τους συναδέλφους τους που ήταν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.























































