ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Αγρότες, Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Τρόικα,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Έλληνες είναι θυμωμένοι και κατά χιλιάδες διαμαρτύρονται στους δρόμους για το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης αναφέρει η Die Welt τη Δευτέρα τονίζοντας ωστόσο ότι για τους διεθνείς πιστωτές, ακόμη και αυτές οι περικοπές δεν ήταν ικανοποιητικές.
Στο δημοσίευμα τονίζεται η σκληρή στάση του ΔΝΤ στο θέμα των περικοπών στις συντάξεις, αν και όπως αναφέρει από το 2010 έχουν γίνει 11 περικοπές.
Υπογραμμίζοντας ωστόσο την δυσκολία της Bundestag να υπερψηφίσει την συμμετοχή της Γερμανικής κυβέρνησης στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας χωρίς της συμμετοχή του ΔΝΤ η Die Welt ξεκαθαρίζει ότι αντίστοιχα και η κυβέρνηση Τσίπρα έχει μια εύθραυστη πλειοψηφία 153 βουλευτών που μπορεί να καταρρεύσει με την απώλεια των τριών βουλευτών ως αποτέλεσμα των σφοδρών αντιδράσεων των αγροτών που υποκινούν και τις άλλες κοινωνικές ομάδες.
























































