ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παρέδωσαν” τη Λιβύη στο Ισλαμικό Κράτος και της ζητάνε και τα ρέστα…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι δήλωσε την Τετάρτη στο Κογκρέσο πως η Λιβύη θα μετατραπεί σε “αποτυχημένο κράτος” αν οι φατρίες της χώρας δεν ενωθούν, αναφέρει το Reuters.

“Εργαστήκαμε πολύ τους τελευταίους μήνες για να ενώσουμε τις φατρίες και να δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση στην Τρίπολη” αλλά “αν δεν καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους, τότε ναι, η Λιβύη θα είναι ένα αποτυχημένο κράτος” δήλωσε ο Κέρι.

Μετά από την εισβολή του ΝΑΤΟ και την ανατροπή του Καντάφι στη Λιβύη το 2011, η χώρα είναι στο απόλυτο χάος της τρομοκρατίας και οι ΗΠΑ σκέφτονται σοβαρά μια ακόμη στρατιωτική επέμβαση στη χώρα, με το στόχο να ανακόψουν την προέλαση του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Ο Τραμπ «εξετάζει σοβαρά» την επιστροφή στις πολεμικές επιχειρήσεις

Τραμπ: «Ηλίθια» η πρόταση του Ιράν – Θα έχουμε ολοκληρωτική νίκη

Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν – Τι ζητά το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr