ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας δείχνουν ότι το μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ήταν σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και δεν είχε πρόβλημα ούτε στα ελαστικά του.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, το μοιραίο τζιπ δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, που επικαλείται το protothema.gr, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, όπως έδειχναν και οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος και από την επιτόπια αυτοψία.
Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της.
Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ από τον Παντελή Παντελίδη.























































